2013. április 21., vasárnap

A Swiss Halley igazgatója a világ egyik legrangosabb utazási rendezvényén!

Nemrég zajlott le a turizmus,világszinten egyik legrangosabb szakmai rendezvénye, a World Tourism Forum a svájci Luzernben. A nonprofit szervezet kétévente rendezi meg a turizmus jövőjével foglakozó stratégiai konferenciát. Miniszterek és nagykövetek, üzletemberek és kutatók mellett a világ legnagyobb utazási cégeinek vezetői is részt vesznek a háromnapos rendezvényen.

Ezen konferencián nem hogy az előadók, de még a résztvevők közé sem egyszerű bekerülni. A számukat 500 főben limitálják, és csak meghívás útján lehet jelentkezni. De még ez sem jelent biztos részvételt, ugyanis a szervezőknek is jóvá kell hagyni a meghívott személyét.

Éppen ezért különösen nagy örömünkre szolgál, hogy ebben az évben már Pásku István, a Swiss Halley turisztikai üzletágának igazgatója is résztvevője, sőt aktív résztvevője a rangos szakmai fórumnak. Hazaérkezése után egy szakmai beszámolót is várhatunk tőle, ami a Swiss Halley blogján fog megjelenni ( https://swisshalley.com/hu/blog )

Ha kérdésed van a konferenciával kapcsolatban Pásku István igazgatóhoz, tedd fel őket itt kommentben vagy a help@swisshalley.com címen, és István igyekszik majd megválaszolni őket a blogbejegyzésben.



https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/551312_513855098676238_1650577187_n.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése