2013. január 29., kedd

Mivel nyújt neked többet a Swiss Halley, mint egy másik utazási portál?

A hagyományos utazási portálok minden egyes utazás vagy egyéb szolgáltatás (repülőjegy, autóbérlés, transzfer, stb.) értékesítése után elkönyvelik a saját hasznukat, és a bevételük kizárólag ebből származik. A Swiss Halley viszont kedvezményeket értékesít, és ezzel az ajánlatával a világ minden pontján hatalmas tömeget céloz meg. Nem csupán az utazásokon vagy egyéb szolgáltatáson van így nyeresége, hanem a regisztrált felhasználók által befizetett tagsági díjakból származó bevétele is jelentős.

Hogyan kereshetsz ebből pénzt?

A Swiss Halley egyedülállóan olcsó utazási ajánlatokat kínál, melyek tagsági díj ellenében hozzáférhetőek.  Ezeket a kedvezményeket nem csak Te veheted igénybe, hanem további 11 ismerősöd. Ezzel jár egy online utazási webiroda, amin keresztül ha bárki beregisztrál a Swiss Halley rendszerébe és igénybe veszi a szolgáltatásokat, jutalék jár utána.

Minden tag kap egy vagy több utazási csekket, azaz  vouchert, ami el is adható. Ezeknek az értéke önmagában többet ér, mint a tagsági díj. Bárhová a világon felhasználhatóak, korlátlan ideig.

Röviden: mivel Te is részesedhetsz abból a pénzből, ami a tagsági díjakból és az utazásokból befolyik, ez érdekeltté tesz Téged abban, hogy tovább ajánld a Swiss Halley utazási és üzleti klubot a barátaidnak és másoknak is.
A Swiss Halley mind a regisztrált tagok tagdíjai, mind az utazások után elkönyvel nyereségét, ezáltal kétszeresen is érdekében áll nagyobb tömegeket kiszolgálni. 
Ha segítségre, további információra van szükséged, keress bármelyik elérhetőségemen.


https://swisshalley.com/hu/ref/perno

 p_erno@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése